ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentLavendelns MiniSpa - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Lavendelns MiniSpa

Salonger | Lavendelns MiniSpa i Karlskrona Lavendelns MiniSpa är en salong av totalt 8 salonger som finns i Karlskrona som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Karlskrona eller på andra orter i Blekinge.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Karlskrona har. Då det förekommer många olika salonger i Karlskrona liknande Lavendelns MiniSpa kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Lavendelns MiniSpa erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Lavendelns MiniSpa på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Lavendelns MiniSpa


Stor Torget 6
371 34   Karlskrona
070-898 27 26

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter