Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Gun-Britt

Salonger | Salong Gun-Britt i Borlänge Salong Gun-Britt är en salong av totalt 5 salonger som finns i Borlänge som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Borlänge eller på andra orter i Dalarna.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Borlänge har. Då det förekommer många olika salonger i Borlänge liknande Salong Gun-Britt kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Gun-Britt erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Gun-Britt på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Gun-Britt


Drabantgatan 18
784 63   Borlänge
0243-23 35 54

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter