Salonger - Massor med salonger

Salonger i Falun

Salonger i Falun Totalt i Falun finns det 8 salonger som erbjuder olika typer av välgörande behandlingar och många av salongerna har flera duktiga skönhetsexperter, hudterapeuter eller andra med fallenhet för skönhet. Det händer att det är svårt att snabbt hitta en bra salong i Falun som genomför den typen av behandling som man är ute efter och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om man kan få tips från någon väninna eller bekant som brukar gå till olika skönhetssalonger så talar om vem som är bäst på nagelförlängning, fransförlängning, eller hårförlängning. Man kan också jämföra olika salonger inom skönhet genom att surfa runt lite.

I Falun men även Dalarna finns det säkert en salong som erbjuder precis den behandlingen som du är så väl värd och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp skönhetssalonger på nätet gällande pris och inriktning. Innan du kontaktar en salong kan det vara bra att veta vilka alternativ du har och vad dessa kostar för det kan kosta många tusen kronor om du ska göra en total makeover. Bra information kan du få om de olika salongerna genom att besöka deras hemsidor för att se vad de erbjuder och hur mycket de tar för en skönhetsbehandling.


Det går lätt att hitta bra skönhetssalong i Falun genom att kolla med en salong nedan eller söka vidare på nätet:

Tips på bra skönhetssalonger i Falun

Different Skönhet


Nybrogatan 26
791 70  Falun

Salong Caprice


Kung Gustafs Torg 3
791 70  Falun

Profilkliniken


Stjärnvägen 10
791 43  Falun

Fler salonger i Falun

Salong Mon Amie


Åsgatan 47 A
791 70  Falun

Salong Esplanaden


Centralvägen 28 D
791 46  Falun

Salong Fotfager


Slaggatan 13
791 71  Falun

Forever Beauty i Dalarna


Köpmansgränd 6 D
791 70  Falun

Ännu mer frisörsalongar i Falun

Kajsa Bälter Hudvård


Pegmatitstigen 7
791 56  Falun


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter