Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Esplanaden

Salonger | Salong Esplanaden i Falun Salong Esplanaden är en salong av totalt 8 salonger som finns i Falun som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Falun eller på andra orter i Dalarnas län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Falun har. Då det förekommer många olika salonger i Falun liknande Salong Esplanaden kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Esplanaden erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Esplanaden på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Esplanaden


Centralvägen 28 D
791 46   Falun
023-260 11

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter