Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Annette Petterssons Health & Beauty

Salonger | Annette Petterssons Health & Beauty i Horndal I Horndal finns endast en salong nämligen Annette Petterssons Health & Beauty. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Dalarnas län.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Dalarnas län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Annette Petterssons Health & Beauty i Horndal, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Dalarnas län. Du bör dock börja med att kontakta Annette Petterssons Health & Beauty eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Annette Petterssons Health & Beauty på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Annette Petterssons Health & Beauty


Stora Vägen 22
774 67   Horndal
070-779 10 73

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter