Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Lillstugan & Ackupunktur

Salonger | Salong Lillstugan & Ackupunktur i Krylbo I Krylbo finns endast en salong nämligen Salong Lillstugan & Ackupunktur. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Dalarna.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Dalarnas län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Salong Lillstugan & Ackupunktur i Krylbo, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Dalarna. Du bör dock börja med att kontakta Salong Lillstugan & Ackupunktur eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Lillstugan & Ackupunktur på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Lillstugan & Ackupunktur


Korskrogen 101
775 96   Krylbo
0226-660 50


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter