Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Balanz Gunni Hylvén

Salonger | Balanz Gunni Hylvén i Leksand Balanz Gunni Hylvén är en salong av totalt 3 salonger som finns i Leksand som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Leksand eller på andra orter i Dalarna.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Leksand har. Då det förekommer många olika salonger i Leksand liknande Balanz Gunni Hylvén kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Balanz Gunni Hylvén erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Balanz Gunni Hylvén på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Balanz Gunni Hylvén


Norsgatan 24
793 30   Leksand
070-365 55 67


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter