ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentHeléns Skönhetsvård - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Heléns Skönhetsvård

Salonger | Heléns Skönhetsvård i Leksand Heléns Skönhetsvård är en salong av totalt 3 salonger som finns i Leksand som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Leksand eller på andra orter i Dalarna.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Leksand har. Då det förekommer många olika salonger i Leksand liknande Heléns Skönhetsvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Heléns Skönhetsvård erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Heléns Skönhetsvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Heléns Skönhetsvård


Norsgatan 32
793 30   Leksand
0247-109 91

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter