Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Jacqueline Fotvård and Beautytreatment

Salonger | Jacqueline Fotvård and Beautytreatment i Nyhammar I Nyhammar finns endast en salong nämligen Jacqueline Fotvård and Beautytreatment. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Dalarna.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Dalarnas län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Jacqueline Fotvård and Beautytreatment i Nyhammar, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Dalarna. Du bör dock börja med att kontakta Jacqueline Fotvård and Beautytreatment eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Jacqueline Fotvård and Beautytreatment på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Jacqueline Fotvård and Beautytreatment


Kvarnhedsvägen 14
770 14   Nyhammar
0240-64 13 03


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter