Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Skönhetssalong Magdalena Laurell

Salonger | Skönhetssalong Magdalena Laurell i Siljansnäs I Siljansnäs finns endast en salong nämligen Skönhetssalong Magdalena Laurell. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Dalarna.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Dalarnas län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Skönhetssalong Magdalena Laurell i Siljansnäs, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Dalarna. Du bör dock börja med att kontakta Skönhetssalong Magdalena Laurell eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Skönhetssalong Magdalena Laurell på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Skönhetssalong Magdalena Laurell


Källbacksgattu 20
793 60   Siljansnäs
0247-235 54

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter