ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentChrissy Makeup Artist & Hairdresser - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Chrissy Makeup Artist & Hairdresser

Salonger | Chrissy Makeup Artist & Hairdresser i Bollnäs I Bollnäs finns endast en salong nämligen Chrissy Makeup Artist & Hairdresser. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Gävleborg.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Gävleborgs län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Chrissy Makeup Artist & Hairdresser i Bollnäs, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Gävleborg. Du bör dock börja med att kontakta Chrissy Makeup Artist & Hairdresser eftersom de är både trevliga och duktiga.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Chrissy Makeup Artist & Hairdresser på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Chrissy Makeup Artist & Hairdresser


Långgatan 24
821 43   Bollnäs
0278-160 70

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter