Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Face & Body Center

Salonger | Face & Body Center i Gävle Face & Body Center är en salong av totalt 10 salonger som finns i Gävle som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Gävle eller på andra orter i Gävleborg.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Gävle har. Då det förekommer många olika salonger i Gävle liknande Face & Body Center kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Face & Body Center erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Face & Body Center på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Face & Body Center


Drottninggatan 31
803 11   Gävle
026-18 00 44

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter