Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Studio Mirabilé

Salonger | Studio Mirabilé i Sandviken Studio Mirabilé är en salong av totalt 5 salonger som finns i Sandviken som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Sandviken eller på andra orter i Gävleborg.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Sandviken har. Då det förekommer många olika salonger i Sandviken liknande Studio Mirabilé kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Studio Mirabilé erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Studio Mirabilé på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Studio Mirabilé


Hyttgatan 12
811 30   Sandviken
026-768 00

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter