Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Reginas Hud & Friskvård

Salonger | Reginas Hud & Friskvård i Falkenberg Reginas Hud & Friskvård är en salong av totalt 3 salonger som finns i Falkenberg som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Falkenberg eller på andra orter i Halland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Falkenberg har. Då det förekommer många olika salonger i Falkenberg liknande Reginas Hud & Friskvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Reginas Hud & Friskvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Reginas Hud & Friskvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Reginas Hud & Friskvård


Solviksgatan 4
311 42   Falkenberg
070-440 23 30

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter