ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentFalkenbergs Hudvårdscenter - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Falkenbergs Hudvårdscenter

Salonger | Falkenbergs Hudvårdscenter i Glommen I Glommen finns endast en salong nämligen Falkenbergs Hudvårdscenter. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Hallands län.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Hallands län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Falkenbergs Hudvårdscenter i Glommen, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Hallands län. Du bör dock börja med att kontakta Falkenbergs Hudvårdscenter eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Falkenbergs Hudvårdscenter på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Falkenbergs Hudvårdscenter


Jakobs Väg 10
311 98   Glommen
0346-925 27


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter