Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Parallell

Salonger | Salong Parallell i Kungsbacka Salong Parallell är en salong av totalt 9 salonger som finns i Kungsbacka som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Kungsbacka eller på andra orter i Halland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Kungsbacka har. Då det förekommer många olika salonger i Kungsbacka liknande Salong Parallell kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Parallell erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Parallell på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Parallell


Blomstergatan 4
434 43   Kungsbacka
0300-186 00

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter