Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Misan & Dixies Salong

Salonger | Misan & Dixies Salong i Varberg Misan & Dixies Salong är en salong av totalt 10 salonger som finns i Varberg som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Varberg eller på andra orter i Halland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Varberg har. Då det förekommer många olika salonger i Varberg liknande Misan & Dixies Salong kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Misan & Dixies Salong erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Misan & Dixies Salong på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Misan & Dixies Salong


Kyrkogatan 29
432 41   Varberg
0340-67 88 91

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter