Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Linas naglar & ögonfransar

Salonger | Linas naglar & ögonfransar i Veddige I Veddige finns endast en salong nämligen Linas naglar & ögonfransar. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Hallands län.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Hallands län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Linas naglar & ögonfransar i Veddige, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Hallands län. Du bör dock börja med att kontakta Linas naglar & ögonfransar eftersom de är både trevliga och duktiga.


Bäst är att kontakta en salong som Linas naglar & ögonfransar på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Linas naglar & ögonfransar


Björkholmsvägen 14 B
432 67   Veddige
070-232 48 82

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter