Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Lenas Parfymeri & Skönhetsvård

Salonger | Lenas Parfymeri & Skönhetsvård i Frösön Lenas Parfymeri & Skönhetsvård är en salong av totalt 2 salonger som finns i Frösön som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Frösön eller på andra orter i Jämtland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Frösön har. Då det förekommer många olika salonger i Frösön liknande Lenas Parfymeri & Skönhetsvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Lenas Parfymeri & Skönhetsvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Lenas Parfymeri & Skönhetsvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Lenas Parfymeri & Skönhetsvård


Frösövägen 19
832 43   Frösön
063-10 85 90

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter