ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentParelle Cosmetics - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Parelle Cosmetics

Salonger | Parelle Cosmetics i Östersund Parelle Cosmetics är en salong av totalt 4 salonger som finns i Östersund som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Östersund eller på andra orter i Jämtlands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Östersund har. Då det förekommer många olika salonger i Östersund liknande Parelle Cosmetics kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Parelle Cosmetics erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Parelle Cosmetics på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Parelle Cosmetics


Storgatan 24
831 30   Östersund
063-51 67 00

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter