Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Kerstins Damsalong

Salonger | Kerstins Damsalong i Sävsjö Kerstins Damsalong är en salong av totalt 2 salonger som finns i Sävsjö som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Sävsjö eller på andra orter i Jönköping län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Sävsjö har. Då det förekommer många olika salonger i Sävsjö liknande Kerstins Damsalong kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Kerstins Damsalong erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Kerstins Damsalong på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Kerstins Damsalong


Röjarstigen 2
576 31   Sävsjö
0382-102 08


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter