Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Casablanca

Salonger | Salong Casablanca i Kalmar Salong Casablanca är en salong av totalt 10 salonger som finns i Kalmar som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Kalmar eller på andra orter i Kalmar län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Kalmar har. Då det förekommer många olika salonger i Kalmar liknande Salong Casablanca kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Casablanca erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Casablanca på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Casablanca


Esplanaden 21 A
392 34   Kalmar
0480-42 00 88


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter