Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Permanent Make-Up Klinik i Norr

Salonger | Permanent Make-Up Klinik i Norr i Boden Permanent Make-Up Klinik i Norr är en salong av totalt 2 salonger som finns i Boden som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Boden eller på andra orter i Norrbottens län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Boden har. Då det förekommer många olika salonger i Boden liknande Permanent Make-Up Klinik i Norr kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Permanent Make-Up Klinik i Norr erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Permanent Make-Up Klinik i Norr på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Permanent Make-Up Klinik i Norr


Pontonjärvägen 10
961 43   Boden
0921-177 49


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter