Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Casa di Beauty

Salonger | Casa di Beauty i Gällivare Casa di Beauty är en salong av totalt 2 salonger som finns i Gällivare som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Gällivare eller på andra orter i Norrbotten.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Gällivare har. Då det förekommer många olika salonger i Gällivare liknande Casa di Beauty kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Casa di Beauty erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Casa di Beauty på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Casa di Beauty


Malmbergsvägen 6
982 31   Gällivare
0970-148 18


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter