ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentHår och Naglar Spa - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Hår och Naglar Spa

Salonger | Hår och Naglar Spa i Kalix Hår och Naglar Spa är en salong av totalt 3 salonger som finns i Kalix som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Kalix eller på andra orter i Norrbotten.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Kalix har. Då det förekommer många olika salonger i Kalix liknande Hår och Naglar Spa kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Hår och Naglar Spa erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Hår och Naglar Spa på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Hår och Naglar Spa


Köpmannagatan 18
952 34   Kalix
0923-142 14

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter