Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Solisinn Hud&Fotvård

Salonger | Solisinn Hud&Fotvård i Luleå Solisinn Hud&Fotvård är en salong av totalt 6 salonger som finns i Luleå som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Luleå eller på andra orter i Norrbotten.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Luleå har. Då det förekommer många olika salonger i Luleå liknande Solisinn Hud&Fotvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Solisinn Hud&Fotvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Solisinn Hud&Fotvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Solisinn Hud&Fotvård


Smedjegatan 14
972 33   Luleå
0920-192 93


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter