Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Kikkis Nagelfixeri

Salonger | Kikkis Nagelfixeri i Piteå Kikkis Nagelfixeri är en salong av totalt 3 salonger som finns i Piteå som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Piteå eller på andra orter i Norrbotten.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Piteå har. Då det förekommer många olika salonger i Piteå liknande Kikkis Nagelfixeri kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Kikkis Nagelfixeri erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Kikkis Nagelfixeri på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Kikkis Nagelfixeri


Höjdvägen 10
944 72   Piteå
076-793 57 47

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter