Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Lemonlime SkinCare

Salonger | Lemonlime SkinCare i Karlskoga Lemonlime SkinCare är en salong av totalt 5 salonger som finns i Karlskoga som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Karlskoga eller på andra orter i Örebro län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Karlskoga har. Då det förekommer många olika salonger i Karlskoga liknande Lemonlime SkinCare kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Lemonlime SkinCare erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Lemonlime SkinCare på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Lemonlime SkinCare


Sturevägen 10 B
691 41   Karlskoga
0586-366 70

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter