Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Pham Thi Bich Xuan

Salonger | Pham Thi Bich Xuan i Örebro Pham Thi Bich Xuan är en salong av totalt 22 salonger som finns i Örebro som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Örebro eller på andra orter i Örebro län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Örebro har. Då det förekommer många olika salonger i Örebro liknande Pham Thi Bich Xuan kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Pham Thi Bich Xuan erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Pham Thi Bich Xuan på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Pham Thi Bich Xuan


Engelbrektsgatan 30
702 12   Örebro
019-33 19 91

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter