Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Transformé Skönhetssalong

Salonger | Transformé Skönhetssalong i Örebro Transformé Skönhetssalong är en salong av totalt 22 salonger som finns i Örebro som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Örebro eller på andra orter i Örebro län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Örebro har. Då det förekommer många olika salonger i Örebro liknande Transformé Skönhetssalong kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Transformé Skönhetssalong erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Transformé Skönhetssalong på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Transformé Skönhetssalong


Sveavägen 2 A
702 14   Örebro
070-243 99 58


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter