Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Kropps-Glädje Motala Massage & Hälsa

Salonger | Kropps-Glädje Motala Massage & Hälsa i Motala Kropps-Glädje Motala Massage & Hälsa är en salong av totalt 5 salonger som finns i Motala som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Motala eller på andra orter i Östergötland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Motala har. Då det förekommer många olika salonger i Motala liknande Kropps-Glädje Motala Massage & Hälsa kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Kropps-Glädje Motala Massage & Hälsa erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Kropps-Glädje Motala Massage & Hälsa på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Kropps-Glädje Motala Massage & Hälsa


Bispmotalagatan 12
591 30   Motala
070-424 53 85


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter