Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Lena Höglinds Nagelverkstad

Salonger | Lena Höglinds Nagelverkstad i Norrköping Lena Höglinds Nagelverkstad är en salong av totalt 11 salonger som finns i Norrköping som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Norrköping eller på andra orter i Östergötlands län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Norrköping har. Då det förekommer många olika salonger i Norrköping liknande Lena Höglinds Nagelverkstad kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Lena Höglinds Nagelverkstad erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Lena Höglinds Nagelverkstad på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Lena Höglinds Nagelverkstad


Hospitalsgatan 8
602 27   Norrköping
011-16 50 85

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter