Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Institut Monique

Salonger | Institut Monique i Ängelholm Institut Monique är en salong av totalt 4 salonger som finns i Ängelholm som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Ängelholm eller på andra orter i Skåne.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Ängelholm har. Då det förekommer många olika salonger i Ängelholm liknande Institut Monique kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Institut Monique erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Institut Monique på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Institut Monique


Doktorsgatan 3
262 52   Ängelholm
0431-101 55


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter