ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKristina Shiatsu & Massage - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Kristina Shiatsu & Massage

Salonger | Kristina Shiatsu & Massage i Farhult I Farhult finns endast en salong nämligen Kristina Shiatsu & Massage. Då både pris och inriktning på salongerna variera mellan t.ex. en skönhetssalong och en frisörsalong så kan det vara bra att jämföra salongerna som ger den behandling som du så väl förtjänar från fler orter i Skåne.

Eftersom priserna på behandlingar på salonger såsom såsom manikyr eller ögonfransförlängning oftast är lite lägre på en mindre ort kan det vara en fördel att undersöka med salonger från små samhällen i Skåne län. Då det inte finns många skönhetssalonger där du kan för en skönhetsbehandling, förutom hos Kristina Shiatsu & Massage i Farhult, kan det vara lönt att höra med någon mer salong från en annan ort i Skåne. Du bör dock börja med att kontakta Kristina Shiatsu & Massage eftersom de är både trevliga och duktiga.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Kristina Shiatsu & Massage på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Kristina Shiatsu & Massage


Farhultsvägen
263 95   Farhult
070-496 03 02

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter