Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Irenes Hudvård

Salonger | Irenes Hudvård i Helsingborg Irenes Hudvård är en salong av totalt 16 salonger som finns i Helsingborg som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Helsingborg eller på andra orter i Skåne.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Helsingborg har. Då det förekommer många olika salonger i Helsingborg liknande Irenes Hudvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Irenes Hudvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Irenes Hudvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Irenes Hudvård


Elinebergsplatsen 12
256 58   Helsingborg
042-28 24 05

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter