Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Kroppsateljen Holstein

Salonger | Kroppsateljen Holstein i Höllviken Kroppsateljen Holstein är en salong av totalt 4 salonger som finns i Höllviken som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Höllviken eller på andra orter i Skåne län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Höllviken har. Då det förekommer många olika salonger i Höllviken liknande Kroppsateljen Holstein kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Kroppsateljen Holstein erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Kroppsateljen Holstein på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Kroppsateljen Holstein


Steffensvägen 49
236 38   Höllviken
040-45 59 78


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter