Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Birgittas Frisk och Skönhetsvård

Salonger | Birgittas Frisk och Skönhetsvård i Kävlinge Birgittas Frisk och Skönhetsvård är en salong av totalt 2 salonger som finns i Kävlinge som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Kävlinge eller på andra orter i Skåne.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Kävlinge har. Då det förekommer många olika salonger i Kävlinge liknande Birgittas Frisk och Skönhetsvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Birgittas Frisk och Skönhetsvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Birgittas Frisk och Skönhetsvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Birgittas Frisk och Skönhetsvård


Nygatan 2
244 30   Kävlinge
046-73 61 62

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter