Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Ann-Christins Fotvård

Salonger | Ann-Christins Fotvård i Klippan Ann-Christins Fotvård är en salong av totalt 3 salonger som finns i Klippan som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Klippan eller på andra orter i Skåne län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Klippan har. Då det förekommer många olika salonger i Klippan liknande Ann-Christins Fotvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Ann-Christins Fotvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Ann-Christins Fotvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Ann-Christins Fotvård


Torggatan 9
264 33   Klippan
0435-105 30

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter