ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentMj Nail & Thaimassage - Bra salong för kropp, själ, ansikte & hår
Salonger - Massor med salongerA--0A-NS - EX - U2-0

Skönhetsvård hos Mj Nail & Thaimassage

Salonger | Mj Nail & Thaimassage i Klippan Mj Nail & Thaimassage är en salong av totalt 3 salonger som finns i Klippan som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Klippan eller på andra orter i Skåne.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Klippan har. Då det förekommer många olika salonger i Klippan liknande Mj Nail & Thaimassage kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Mj Nail & Thaimassage erftersom det är en bra salong.

H-NS - EX - U2-1

Bäst är att kontakta en salong som Mj Nail & Thaimassage på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Mj Nail & Thaimassage


Storgatan 46 A
264 33   Klippan
0435-148 00

I-NS - EX - U2-2J-NS - EX - U2-3


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter