Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Salong Bozena

Salonger | Salong Bozena i Kristianstad Salong Bozena är en salong av totalt 10 salonger som finns i Kristianstad som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Kristianstad eller på andra orter i Skåne.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Kristianstad har. Då det förekommer många olika salonger i Kristianstad liknande Salong Bozena kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Salong Bozena erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Salong Bozena på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Salong Bozena


Östra Storgatan 10
291 32   Kristianstad
044-12 47 62

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter