ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSalonger i Lund - Allt om bra skönhetssalonger i Lund
Salonger - Massor med salonger

Salonger i Lund

Salonger i Lund Totalt i Lund finns det 5 salonger som erbjuder olika typer av välgörande behandlingar och många av salongerna har flera duktiga skönhetsexperter, hudterapeuter eller andra med fallenhet för skönhet. Det händer att det är svårt att snabbt hitta en bra salong i Lund som genomför den typen av behandling som man är ute efter och dessutom kan priserna variera en hel del.

En klar fördel är om man kan få tips från någon väninna eller bekant som brukar gå till olika skönhetssalonger så talar om vem som är bäst på nagelförlängning, fransförlängning, eller hårförlängning. Man kan också jämföra olika salonger inom skönhet genom att surfa runt lite.

I Lund men även Skåne finns det säkert en salong som erbjuder precis den behandlingen som du är så väl värd och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp skönhetssalonger på nätet gällande pris och inriktning. Innan du kontaktar en salong kan det vara bra att veta vilka alternativ du har och vad dessa kostar för det kan kosta många tusen kronor om du ska göra en total makeover. Bra information kan du få om de olika salongerna genom att besöka deras hemsidor för att se vad de erbjuder och hur mycket de tar för en skönhetsbehandling.


Det går lätt att hitta bra skönhetssalong i Lund genom att kolla med en salong nedan eller söka vidare på nätet:

Tips på bra skönhetssalonger i Lund

Sivs Fot- och Nagelvård


Karl XII Gatan 10 B
222 20  Lund

Lilla Salongen


Getingevägen 1 B
222 41  Lund

Stay Beautiful


Fabriksgatan 9
222 36  Lund

Fler salonger i Lund

Destress the urban spa


Östra Mårtensgatan 18
223 61  Lund

Grand Salong


Grönegatan 13
222 24  Lund


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter