Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Destress the urban spa

Salonger | Destress the urban spa i Lund Destress the urban spa är en salong av totalt 5 salonger som finns i Lund som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Lund eller på andra orter i Skåne.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Lund har. Då det förekommer många olika salonger i Lund liknande Destress the urban spa kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Destress the urban spa erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Destress the urban spa på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Destress the urban spa


Östra Mårtensgatan 18
223 61   Lund
046-12 12 10

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter