Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Lorensborgs Damsalong

Salonger | Lorensborgs Damsalong i Malmö Lorensborgs Damsalong är en salong av totalt 31 salonger som finns i Malmö som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Malmö eller på andra orter i Skåne.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Malmö har. Då det förekommer många olika salonger i Malmö liknande Lorensborgs Damsalong kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Lorensborgs Damsalong erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Lorensborgs Damsalong på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Lorensborgs Damsalong


Vendelsfridsgatan 10
217 64   Malmö
040-96 05 54


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter