Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Parfymeri 36

Salonger | Parfymeri 36 i Örkelljunga Parfymeri 36 är en salong av totalt 2 salonger som finns i Örkelljunga som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Örkelljunga eller på andra orter i Skåne län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Örkelljunga har. Då det förekommer många olika salonger i Örkelljunga liknande Parfymeri 36 kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Parfymeri 36 erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Parfymeri 36 på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Parfymeri 36


Storgatan 2
286 37   Örkelljunga
0435-503 76


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter