Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Dam & Herrsalong Meli

Salonger | Dam & Herrsalong Meli i Trelleborg Dam & Herrsalong Meli är en salong av totalt 7 salonger som finns i Trelleborg som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Trelleborg eller på andra orter i Skåne.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Trelleborg har. Då det förekommer många olika salonger i Trelleborg liknande Dam & Herrsalong Meli kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Dam & Herrsalong Meli erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Dam & Herrsalong Meli på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Dam & Herrsalong Meli


Ripatorget 1 A
231 53   Trelleborg
0410-140 33

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter