Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Thereses Ecologica

Salonger | Thereses Ecologica i Trelleborg Thereses Ecologica är en salong av totalt 7 salonger som finns i Trelleborg som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Trelleborg eller på andra orter i Skåne.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Trelleborg har. Då det förekommer många olika salonger i Trelleborg liknande Thereses Ecologica kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Thereses Ecologica erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Thereses Ecologica på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Thereses Ecologica


Algatan 3
231 42   Trelleborg
0410-444 91

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter