Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Kickis Beauty Corner

Salonger | Kickis Beauty Corner i Eskilstuna Kickis Beauty Corner är en salong av totalt 10 salonger som finns i Eskilstuna som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Eskilstuna eller på andra orter i Södermanland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Eskilstuna har. Då det förekommer många olika salonger i Eskilstuna liknande Kickis Beauty Corner kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Kickis Beauty Corner erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Kickis Beauty Corner på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Kickis Beauty Corner


Nygatan 21
632 20   Eskilstuna
070-491 65 03

Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter