Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Spa & Hälsohörnan

Salonger | Spa & Hälsohörnan i Katrineholm Spa & Hälsohörnan är en salong av totalt 3 salonger som finns i Katrineholm som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Katrineholm eller på andra orter i Södermanland.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Katrineholm har. Då det förekommer många olika salonger i Katrineholm liknande Spa & Hälsohörnan kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Spa & Hälsohörnan erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Spa & Hälsohörnan på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Spa & Hälsohörnan


Flodafors Forsåkra
641 97   Katrineholm
0150-536 00


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter