Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Angelica Johansson

Salonger | Angelica Johansson i Åkersberga Angelica Johansson är en salong av totalt 5 salonger som finns i Åkersberga som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Åkersberga eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Åkersberga har. Då det förekommer många olika salonger i Åkersberga liknande Angelica Johansson kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Angelica Johansson erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Angelica Johansson på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Angelica Johansson


Slungvägen 3 B
184 60   Åkersberga
076-186 71 52


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter