Salonger - Massor med salonger

Skönhetsvård hos Annicas Hud och Fotvård

Salonger | Annicas Hud och Fotvård i Bandhagen Annicas Hud och Fotvård är en salong av totalt 2 salonger som finns i Bandhagen som tillhandahåller skönhetsvård av olika slag. Då både pris för att få behandling på en salong men framförallt inriktningen på salongen kan variera mycket och därför kan vara bra att kolla med andra skönhetssalonger som tillhandahåller välgörande behandlingar i Bandhagen eller på andra orter i Stockholms län.

När du är på jakt efter en viss typ av skönhetsbehandling eller skönhetssalong är det bra om du vet dels vad du letar efter men även vilken inriktning de olika salongerna i Bandhagen har. Då det förekommer många olika salonger i Bandhagen liknande Annicas Hud och Fotvård kan det vara klokt att även undersöka priserna på den skönhetsbahandlig du är ute efter samt omdömen för dessa salonger. Börja dock med att kontakta Annicas Hud och Fotvård erftersom det är en bra salong.


Bäst är att kontakta en salong som Annicas Hud och Fotvård på nedanstående sätt om du vill bli väl omhändertagen och få en bra behandling:


Annicas Hud och Fotvård


Hagsätra Torg 44
124 73   Bandhagen
08-99 99 18


Meny - Salonger
Till förstasidan på www.salonger.netHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Länkar  SkönhetssalongSalongerNyheter